מיכל צפיר שהוגדרה כ"הכוהנת הגדולה של האושר הכושר והבריאות" נבחרה לפרזנטורית של חברת 0IG , חברה המתמחה ביבוא מסחטות בריאות מקוריאה. מי שעקב אחרי הקריירה הדוהרת של מיכל (נשואה ליואב צפיר, הבן של טוביה ויעל צפיר) קולט שהיא לא רק בדרך לאושר אלא מפרגן לה מכל הלב, שהיא אולי גם בדרך לעושר. מיכל הפכה למרצה מבוקשת, לא רק בישראל, אלא בעולם כולו. לא מכבר חזרה מסידרת הרצאות בארצות הברית ובאירופה והיא בדרך עתה לסידרת הרצאות באוסטרליה. יש לה דפים בכל הרשתות החברתיות, תכנית רדיו, הופעות בטלויזיה, הרצאות בחינם למיעוטי יכולת ובגני ילדים, ועוד ידה נטויה.
מיכל ששקלה בעבר 110 קילוגרם, שינתה את אורח חייה והיא עתה אישה דקה ונאה מאד שחיה חיים בריאים ומדריכה אלפים בשינוי אורח החיים ובתזונה נכונה.
היא מספרת כי אם היו אומרים לה לא מכבר שבגיל 48 היא תהפוך ל"אמנית" של החיים בריאים ותשנה תדמית ומשקל, היא לא הייתה מאמינה. מי שמקשיב לה כיום, מכבד את הדרך שעברה, את האנרגיות הבלתי נלאות שלה ומתפעל מהצלחותיה. לא לחינם היא נקראת "מלכת האושר והכושר" וכמובן "מלכת הבריאות". שוחחתי איתה ואני מביאה את דבריה בראיון שערכתי עימה מתוך ערוץ הוידאו שלי ביוטיוב הניקרא על שמי "לאה אתגר" ערוץ שיש בו דמויות ססגוניות ושיחות מעניינות אחרות.
על החברה שמיכל צפיר הפכה לפרזנטורית שלה: חברת OIG בבעלות איציק ועופר גבאי, מהוותיקות בתחום מוצרי החשמל הביתי, השיקה את מותג Hurom Israel, סידרת מסחטות בריאות בטכנולוגיית "סחיטה איטית" מתוצרת קוריאה. סחיטה איטית פירושה שמירה על ערכו התזונתי של הפרי. המסחטות הקוריאניות מפיקות מיץ במרקם עדין ו 60 אחוז יותר מיץ ממסחטה רגילה. אלה מהדור החדש, סוחטות מיצי פירות, ירקות, עלים ירוקים ומיצוי עשב חיטה. מאחר והחברה עוסקת כיום רק ביבוא מוצרי בריאות, הרי חלקי הפלסטיק של המסחטות מקוריאה אינם מכילים חלקים רעילים.
כן מייבאת החברה מערבלי מזון משוודיה. ייחודם של המערבלים השוודים שיש להם קערת עירבול גדולה במיוחד, והקערה היא זו שמסתובבת בפעולה ואינה מייצרת חום. המערבלים השוודים משמשים לאפייה, לטחינת בשר ודגים וגם לייצור פסטה ועוד. למערבלים הבריאותיים מתלווים חלקים רבים לא רעילים לשימושים מגוונים. החברה מוכרת את כל מוצריה השונים עם חוברות מתכונים.
מחירי החברה נעים מ 1590 ₪ למסחטה ועד 5900 ש" למוצרים מורכבים הרבה יותר. מוצרי החברה נימכרים בכ 200 נקודות ברשתות החשמל המובילות.
במהלך מסיבת העיתונאים הוגשה למשתתפים ארוחת בריאות שנעשתה כולה במסחטות החדשניות ובמערבלים. היו שם סלטים משובחים, ירקות חיים במחיות מרתקות, חומוס וגרגרים טעימים להפליא, קישואים, גזר, שומר ועוד שפע שורשים קלויים וחתוכים בטעמים, פסטות של ירקות בצבעים שונים, לחמי בריאות חמימים ותה בריאות מענג. אהבתי. מי שאוכל מזונות מסוג כזה, שומר על גזרתו וכמובן על בריאותו .כל הארוחה הצמחונית הוכנה על ידי שף בריאות בחווה הטבעונית ברחוב בן צבי בתל אביב.
כתבה צילמה וראיינה: לאה אתגר