במקום הכי מדליק בתל אביב, מול הים, על ספות לבנות השיקו בהילטון תל אביב מסעדת טאפאס בניצוחו של השף גונתר בידרמן.
מחיר המנות בקעריות קטנות מתחיל ב 17 שקלים למנת ירק קרה ועד 30 שקלים למנה חמה של דג טונה חי מתובל וטעים.
בין הקרואים: הטייס שיקי שני שהוביל את טייסת ההרקולסים במבצע אנטבה – ב 1976, בכירי שגרירות ספרד בישראל בראשם חויאר דה-וידמה ()Javier de Viedma, פול ישראל – מנכ"ל לשכת המסחר ישראל-אוסטרליה, מיכל רגב מנהלת השיווק של אינדיגו, אנשי התיירות זאב גרשטיין מבעלי מבט תיירות, ליאור גלפנד מבעלי אורטרא כנסים ודבי סימקין בעלת פריוילאז. אנשי האוכל והתקשורת, דן ססלר, רפי ורות סירקיס, רונית ועירת מטיאס, לאה אתגר, נריה יכין, רינה מצליח ועוד.
את פני הקרואים קיבל רוני פורטיס מנכ"ל מלונות הילטון בישראל. המסעדה החדשה נקראת "סי וויו" ואכן נוף הים, המרינה, ורצועת החוף המרהיבה הנשקפת ממנה מלווה ברוחות קייץ צוננים, מהווים אטרקציה לסועדים הישובים על ספות לבנות רכות שאליהן צמודים שולחנות. מקום נעים.