ביום חמישי 03.06.10 התכנית "לילה חי מאד" כרגיל אחר יומן חצות ברשת ב'. בידור ,מוסיקה,תיאטרון,מיסטיקה, גסטרונומיה,טיולים ,תרבות פנאי,החיים הטובים וכל מה שאפשר ,הדברים שיכולים לשמח את הלב והנשמה,בקיצור הדברים הכי לא חשובים בעולם.
ב "לילה חי מאד":
להקת בוראן– במוסיקה אירית וסקוטית , טל קרוננברג – חמת חלילים סקוטי ואירי,חלילייות איריות וניהול מוסיקלי, מעין כרמלי – כינור, דאטו שלום – בס , ישראל קרוננברג ואסף קרוננברג- בוראן (תוף אירי) וכלי הקשה.
לקראת המופע "כשאלתרמן פגש את וילנסקי" 100 שנה להולדתם בפסטיבל ישראל – המנהל המוסיקלי – רוני וייס והזמרת מיטל טרבלסי.
רילי – זמרת ויוצרת לקראת אלבום בכורה יחד עם המוסיקאי והיוצר אלי סורני , שכתב הלחין ושר בדואט עם רילי בסינגל הראשון "טוב שבאת" ומפיק מוסיקלית את האלבום. ,אלי –גיטרה ושירה,אייל הלר –פסנתר, חגית שפירא – בס ורילי- שירה.
נדב בושם יחד עם רילי ברוויו תיאטרלי מוסיקלי "מאי נפקא מינא" קלסיקות משנות החמישים והששים בקריצה לדור ה SMS, פסנתר – אייל הלר. השלושה משתתפים במופע הוקרה לכבודו של אליהו הכהן במסגרת הכנס "מי אני? שיר ישראלי " בשבוע הבא באוניברסיטת בר אילן.
דר' טלילה אלירם – מנהלת המרכז לחקר המוסיקה העממית הישראלית באוניברסיטת בר אילן שארגנה את הכנס ותנחה את המופע ומפיק המוסיקה הישראלית – מאיר ראובני.
האסטרולוגית- טובה ספרא.
איש היין גידי סיידא – מיקב" לוריא" במושב ספסופה בגליל העליון. מיקומו של הכרם נבחר בעקבות התאמה מושלמת לזני הענבים. אדמת הכרמים מורכבת מבזלת, גיר וטרה רוסה ונמצאת במדרון.במשך 15 שנה מכרו ענבים ליקבי בוטיק לסדרות דגל וב 2006 החליטו להקים יקב היינן בבצירים הראשונים היה יריב לביא. היקב מייצר שני בלנדים לוריא גרנד וין שבסיסו קברנה סוביניון ולוריא רוג' -שמורכב מסנג'ובזה ברברה וקברנה סוביניון.
אשת הסושי – ציפי גרשונוביץ מ"סושי בר בזל" – מטבח יפני מסורתי ואותנטי.
תומר סגיס ,עמיקם ריקלין וכרגיל שאול מייזליש,ג'ו קוט,אביהו שפירא ועוד חברים ואורחים.
תגובות,הצעות ,רעיונות והערות אפשר לשלוח גם בזמן השידור לאימייל laylachai@gmail.com
אפשר להאזין לתכנית באתר האינטרנט של רשת ב' בשידור חי וגם כל השבוע , הקלקה כפולה על "תכניות מוקלטות כבקשתך" ו"לילה חי מאד" .