בכירי החברה הסקוטית, מקבוצת טיב טעם, ערכו אירוע חגיגי, בסגנון יווני, במסעדת שישקו בתל-אביב, לרגל ביקורו בישראל של איש העסקים איזידורוס מיכאלדיס – הבעלים של מזקקת אוזו פלומארי מיוון – הנחשב לאוזו הטוב בעולם.
האירוע שנערך לכ 150 מוזמנים בלבד, עוצב בסגנון טברנה יוונית וכלל: ארוחת ערב יוונית, לצד טעימות משקה האוזו פלומארי, בשילוב מוזיקה יוונית אוטנטית וכמיטב המסורת, שבירת צלחות על הרצפה.
את האירוע פתח איזידורוס מיכאלדיס, שסיפר לנוכחים כי זהו לא ביקורו הראשון בארץ והוא תמיד שמח לחזור כי בישראל, המזכירה לו את יוון ועל כן הוא מרגיש בבית….לדבריו: "הישראלים אוהבים לבלות, מקומות הבילוי מפותחים מאוד, והישראלים בדומה ליוונים אוהבים אוכל טוב ואוזו, שצריכתו בשנים באחרונות גדלה משמעותית בישראל. פה לא הזכירו בכלל חרם. אוזו וחרם הם לא חברים.
עדי כהן מנכ"ל קבוצת טיב טעם, הרים כוסית של אוזו ואמר: "נמשיך להביא לצרכן הישראלי את מיטב האלכוהול מרחבי העולם.
צילום: אלעד גוטמן