ארבעה חודשים לאחר שהוגשה לבית המשפט המחוזי בתל אביב בקשה לגילוי מסמכים בחשד לאי סדרים בהתנהלותו של עופר פיינשטיין, מנכ"ל קואופ ישראל, נדחתה הבקשה על ידי בית המשפט המחוזי בת"א. הבקשה הוגשה על ידי מרק טל, חבר דרקטוריון לשעבר באגודת הקו אופ. הבקשה נדחתה בשל "חוסר תום לב קיצוני העומד ביסודה" כפי שציין בית המשפט בהחלטתו, "ולאור חוסר ניקיון כפיו של המבקש בהגשת הבקשה ובמסגרת ניהול ההליך בפני בית המשפט". בית המשפט לא העריך אתה תנהגותו של המתלונן כלל וכלל. כמו כן, השופט חאלד כבוב פסק כי האדון מרק טל יחויב בפיצוי על הוצאות המשפט שהיו לקו-אופ ולעופר פיינשטיין בסך 50 אלף שקל.
תחילת הפרשה בכך שחבר הדירקטוריון לשעבר (מרק טל) ביקש מבית המשפט לתת צו המורה לקו אופ ישראל למסור לידיו רשימה ארוכה של מסמכים הנוגעים לפגמים אשר נמצאו בהתנהלות החברה (לטענתו כמובן). כדי לתמוך את בקשתו למתן צו גילוי המסמכים וכן כתשתית ראייתית ראשונית לתביעה המשתמעת מכך, ביקש טל להצביע על שורה של פגמים בהתנהלות החברה ועל עילות תביעה העומדות לה- הנוגעות לשכרו של המנכ"ל עופר פיינשטיין, וכן הטיפול של פיינשטיין בפרשת אי הסדרים שנתגלתה בחברה בטרם מינויו. ובנוסף – מינוי מקורביו של פיינשטיין לתפקידים בכירים בחברה ואף שימוש פסול בכספי החברה לטובתו של פיינשטיין ללא אישור הדירקטוריון.
השופט כבוב קבע שעופר פיינשטיין העביר תגובה מפרטת ומנומקת הן לבקשה של טל והן לגופה של כל אחת מהטענות שהעלה טל. "מאחר ומצאתי לנכון לדחות את הבקשה בשל חוסר תום הלב וחוסר נקיון הכפיים שביסודה ומאחר שמדובר בהליך מקדמי של בקשה לגילוי מסמכים, הרי שבמסגרת החלטתי זו אין צורך להרחיב ולהכריע בדבר טיעוני המשיבים בנוגע לכל אחת מעילות התביעה גופן".
עוד הוסיף השופט בפסיקתו כי בקשתו של טל הוגשה במסגרת מאבק אישי שהוא מנהל נגד חברת קו אופ ישראל ונגד הנהלתה בפרט, וכי מניעיו אישיים מאוד, במיוחד לאחר שלא נבחר לכהונה נוספת בדירקטוריון החברה.
אדון מרק טל הגיב כך: "הופתעתי לקרוא את החלטת בית המשפט ומבחינתי לא מדובר בסוף הפרשה".