השפים אבי ביטון, אביב משה, גיא בן שמחון, אשרת ויטריול, ארז ומרקוס גרשוביץ, יואב בלימן, בערב לזכרו של השף קית' פלויד.
ערב קולינרי חד פעמי ויוצא דופן בשש מסעדות בת"א ובירושלים לכבוד השף ומגיש הטלוויזיה קית' פלויד, שהלך לעולמו. במסעדות יגישו ב 19 לאוקטובר ספיישל חד פעמי בסגנון בישולו. הפרוייקט הינו יוזמה משותפת עם ערוץ האוכל.
השפים והמסעדות שיקחו חלק בערב הייחודי הם: אבי ביטון (מסעדת אדורה), אביב משה (מסעדת מסה), גיא בן שמחון (מסעדת לה גוטה בירושלים), אשרת ויטריול (מסעדת השוקה בשוק הכרמל), ארז מרגי ומרקוס גרשקוביץ (מסעדת אנג'ליקה בירושלים) ויואב בלימן (מסעדת פרידה קאלו).
כל המנות שיוגשו בערב "פלויד" המיוחד הזה, יוגשו בליווי כוס יין אזורית קברנה שיראז של יקבי כרמל על חשבון הבית וזאת כמחווה לשף פלויד שנודע בחיבתו לאלכוהול בכלל, וליין אדום בפרט ולא היתה תכנית בה לא לגם פלויד כוסית אחת או שתיים.
המנות שיוגשו במסעדות הן:
מסעדת אדורה – פילה בקר ברוטב פטריות פורצ'יני
מסעדת אנג'ליקה – שקשוקה עם נקניקיות עגל חלב וחלקי פנים
מסעדת פרידה קאלו – תבשיל צ'ילי קון קרנה עם בשר יען ומיני טורטיות
מסעדת השוקה – פילה אמנון בגריל עם חצילים ביוגורט וגבינת עיזים
מסעדת לה גוטה – תבשיל עגל מח עצם וירקות שורש
מסעדת מסה – קרפצ'יו כבד אווז מהבישול הצרפתי עם נגיעה קטנה ים תיכונית
קצת על פלויד: השף קית' פלוידה החל את דרכו כטבח בצבא הבריטי. בגיל 22 פתח את המסעדה הראשונה שלו, בבריסטול. היכרותו במהלך השנים עם מפיק הטלוויזיה דייויד פריצ'ארד, הובילו את השניים להפיק לא פחות מ-18 סדרות טלוויזיה בהן בישל פלויד במקומות רבים בעולם ובהם איטליה, אוסטרליה, תאילנד, אפריקה, ארה"ב ועוד. פלויד גם כתב במהלך השנים למעלה מ-30 ספרי בישול ונודע בחיבתו בעיקר ל-2 דברים: בישול צרפתי ושתיית יין אדום.