בביתו של זהו ג'ון, שגריר סין בישראל המתגורר בכפר שמריהו חגגו את שנת הארנב ואת מלאת 19 שנים ליחסי המסחר בין ישראל וסין.
בחצר הקימו אוהל פלסטיק סגור ובמרכזו מזנון של אוכל סיני אוטנטי שכלל טופו, מיני אורז, שבלולים וחסילונים מטוגנים ונתחי בשר ממולח חתוכים דק דק. היין היה מיקבי רמת הגולן.
מעון המגורים של השגריר נישאר מחוץ לתחום אולם אם לשפוט על פי המבואה גבוהת התקרה בה נערך הקונצרט החגיגי, היא הצטיינה בפשטות ובהיעדר עבודות אמנות על הקירות.
הסינים, למרות השתלבותם המצויינת בכלכלות העולם, לא הגישו אוכל וחטיפי קוקטייל כנהוג בשאר השגרירויות ושמרו על מסורתם הסינית.
בין הקרואים בלט נוחי דנקנר שמכר לאחרונה בהון עתק אחד מעסקיו לאומה הסינית. כניסתו של דנקנר זכתה לכבוד רב, הקרואים מיהרו אחד אחד ללחוץ ידיו. היה מי שהעיר: "כמו ראש הממשלה נכנס".
לקרואים הוסבר כי "שנת הארנב" תצטיין בשפע כלכלי והצלחות אישיות. השגריר הפגין יחס חם ואוהד לאורחיו, הדגיש את ערכם וחשיבותם של היחסים בין סין ומדינת ישראל ושאיפתו להמשך שיתוף פעולה פורה בין שתי המדינות.
שגריר ישראל בסין עמוס נדאי בירך גם הוא.
בחלק האמנותי של האירוע הופיע המנצח, המלחין והפסנתרן גיל שוחט שניגן מיצירות המלחין פרידריך שופן. לריגוש רב גרמה הופעת הזמרת הסינית המפורסמת Ha Hui, הנחשבת לגדולת זמרות סין. בנוסף לשיר סיני אחד היא שרה גם את "חורשת האקליפטוס" בעברית והפתיעה במילים העבריות שידעה על פה.
בין הקרואים שלקחו חלק באירוע בבית שגריר סין:
ד"ר אורית נוקד שרת החקלאות ובעלה, משה ארנס, נוחי דנקנר, רמי אונגר, פרופ' עדה יונת, פרופ' זאב רוטשטיין, ד"ר עינת בירק, [בי"ח שניידר] פרופ' אהרון שי,[אונ' ת"א] יצחק ברמן [בורסת היהלומים], השגריר דני גילרמן, תת אלוף אבי בניהו [דובר צה"ל], אמיר גל – אור [אינפיניטי], פרופ' יצחק סווארי [מקבוצת אלאייד], אריה זייף, רן כהן, אורה נמיר, בראיין בולטון- [בן זוגו של גיל שוחט]. הזמר דוד דאור ואשתו פזית.