השף יניב אבן השיק בארוחה חגיגית תפריט חדש במסעדת סיטארה שבקומפלקס סי אנד סאן בצפון תל אביב על גבול הרצליה, התפריט החדש כלל מנות אנינות מן הטאבון כמו פוקצ'ות של בשר טלה בתערובת תבלינים, מעדנים מן השדה ומן היער כמו סלטי אנדיב עם פרי העונה, קשיו, גבינה ירוקה, מוגש עם רוטב וינגרט חרדל עדין.
מנות מרהיבות מן הים כמו קדרת פירות ים, נתחי דגי ים משובחים. מנות בשר עוף וכמובן גולת הכותרת: פילה בקר על בטטה אפויה, פטריית שיטאקי צלויה ברוטב דמי גלאס בלסמי .
פרט לאסתטיקה של המנות המוגשות כולן בצורה מרהיבה, הרי מה שיוצא מהמטבח של יניב אבן- טעים מאד. הארוחה מלווה ביין משובח. המחירים נעים סביב ה 150 שקלים לארוחה מלאה לסועד. יש תפריט ילדים. המלצה: סעודה בסיטארה מול הים ממטבחו של יניב אבן היא חגיגה לחיך.