מיכל אנסקי, מצטרפת לערוץ האוכל מבית ענני תקשורת ותגיש, החל ב-1 במרץ תכנית חדשה בשם "מלכת השוק" בה היא מבקרת מדי תכנית בשוק האיכרים, לומדת על חומרי הגלם במקום ומארחת שפים שמבשלים יחד איתה מחומרי הגלם העונתיים. בין האורחים בתכניתה: עומר מילר ("חדר אוכל"), מיקה שרון (קפה "ליברה") וכן אמה, עיתונאית הקולינריה שרי אנסקי.
מיכל אנסקי, (29) גסטרונומית, עיתונאית אוכל ומגישת טלוויזיה. היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה וספרות מאוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני, Master in Gastronomic Sciences and Quality Products, של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון Slow Food העולמי. מתמחה בהערכת חומרי גלם במזון ובהיסטוריה של האוכל. בעבר כתבה אנסקי בענייני קולינריה במגזין "דרך האוכל" ובעיתונים נוספים.
אנסקי, משתתפת בימים משתתפת אנסקי בתכנית "מועדון ארוחת הערב" בהנחיית חיים כהן ומרינה מקסימיליאן בלומין, המשודרת מדי יום ו' בערוץ 2 (קשת).
בשנתיים האחרונות, הקימה (יחד עם שיר הלפרן) ומנהלת אנסקי את שוק האיכרים הפועל בהצלחה בתל אביב, ברעננה, בהרצליה ובקיסריה ובימים אלו כותבת את ספרה הראשון על אקו-קולינריה שיראה אור בהוצאת כתר.